Despre Invitat

Wouter Droppers are peste 35 de ani experiență internațională în lumea afacerilor.  A ocupat funcția de președinte al mai multor companii din sectorul auto și în prezent este directorul Europartners, o mișcare internațională adresată liderilor creștini din afaceri. El sprijină și încurajează antreprenorii și oameni de afaceri creștini din toată Europa. Pe lângă experiența în business, Wouter a studiat și teologia. Oamenii îl caută pe Wouter pentru vasta sa experiență în afaceri, înțelepciunea și abordarea sa foarte practică. Wouter este căsătorit și are doi copii și locuiește in Olanda.

În cadrul acestei conferințe Wouter ne propune o călătorie de la o afacere în care scopul primordial este a face bani la o afacere care are un scop mult mai măreț, legat de eternitate și Împărăția lui Dumnezeu, care să fie o binecuvântare pentru parteneri, angajati, clienți și care totuși să fie profitabilă. Mesajele de la această conferință sunt bazate pe cartea “Antreprenorul din Ierusalim” a cărui autor este însuși Wouter Droppers

El sprijină și încurajează antreprenorii și oameni de afaceri creștini din toată Europa.

Pe lângă experiența în business, Wouter a studiat și teologia. Oamenii îl caută pe Wouter pentru vasta sa experiență în afaceri, înțelepciunea și abordarea sa foarte practică. Wouter este căsătorit și are doi copii și locuiește in Olanda.

Contact